MRK ŐSZI VÁSÁR!

Tudta, hogy a BBQ és grill szezonnak nincs vége augusztus 31-el? Rozsdamentes termékeink, konyháink egész évben állják a sarat!

Miért ne készíthetné el ősszel is legfinomabb grillételét! Nyűgözze le baráti társaságát egy őszi kerti összejövetellel!

Fedezze fel kerti étkező szettjeinket és rendezze be teraszát, kerti kiülőjét, udvarát most szuper kedvezménnyel!

Csak a vásár ideje alatt elérhető szuper kedvezménnyel!
Elege van már, hogy minden évben ápolni, festegetni kell kerti bútorát és modern, fiatalos vagy hagyományos designt keres? Esetleg egy kényelmes lounge kerti bútor garnitúrát keres?

      Teljesen gondozásmentes kerti bútor szettet keres?

Az MRK-Mira Rozsdamentes Kertibútorok brand Magyarország egyetlen teljesen gondozásmentes kertibútor gyártója!

Nálunk alap a 20 év átrozsdásodás elleni garancia!

Milyen MRK szettekre vonatkozik a vásár?

Az vásár az MRK Classica, Carina, Vario és Comodo szettekhez érhető el.

Mennyire tartós?

Ha röviden szeretném megválaszolni, akkor a válasz az, hogy nagyon. Mivel ellenáll az időjárásnak, nincs benne olyan anyag, aminek árt az eső, vagy az UV sugárzás, ráadásul az alapanyagok ipari beszállítóktól vannak(amiket lakossági felhasználásra mi alakítunk ennyire esztétikussá), így akár sok évtizeden keresztül varázsolja kerti összejöveteleit felhőtlenné

Kint lehet-e hagyni egész évben a szabadban?

Természetesen igen, semmiféle minőségromlás, rozsda, stb nem lesz akár évtizedeken át.

Mit jelent, hogy modern, fiatalos design?

Az MRK Carina rozsdamentes kerti bútor szettet fiatalos design, időtálló elegancia jellemzi.A legmodernebb technológiát felhasználva készül, amivel ezeket a formákat el tudjuk érni.

Mivel kell takarítani, ápolni?

Semmi különleges ápoló vagy tisztítószer nem szükséges, egy egyszerű inox tisztító vagy egy hígított ecetes oldat elég a szennyeződések eltakarítására.

Mit jelent, hogy hagyományos design?

Az MRK Classica rozsdamentes kerti bútor szettet hagyományos, időtálló elegancia, léc design jellemzi.A legmodernebb technológiát felhasználva készül, amivel ezeket a formákat el tudjuk érni.

Ön is emlékszik még gyermekkorunk éttermeinek kerthelységére? Nosztalgikusan gondol az ott lévő lécezett székekre, asztalokra? Akkor Önnek a legmegfelelőbb az MRK Classica rozsdamentes kertibútor szett.

Mi tudjuk mi az, amire Ön vágyik!

Mi megértjük a problémáját!

Ezeket a kertibútor szettet azoknak ajánljuk, akik szeretnek kint lenni a kertjükben, kellemesen elidőzve egy szuper kerti bútor garnitúrán, de nem szeretnének bíbelődni a fa gondozásával!

Ezért tartunk egész ősszel MRK-Mira rozsdamentes kertibútor garnitúra vásárt!

          MRK rozsdamentes kertibútor vásár 2020.09.07-2020.10.31-ig tart.Ha még nem vett idén kerti bútort, akkor ez a vásár Önnek szól! 

Az MRK rozsdamentes kertibútor nyári vásár lényege:

1. Amennyiben bármelyik komplett MRK rozsdamentes kertibútor garnitúrát megvásárolja az MRK Classica, Carnina, Vario vagy Comodo garnitúrákból, akkor kap egy 200 000Ft-os utalványt hozzá! Ez az utalvány beváltható bármely termékünk vásárlására, amennyiben a vásárlás összértéke összege eléri a 400 000Ft-ot. Tehát Öné lehet például egy Ristorante Quercia tömör tölgyfa lappal készült rozsdamentes étkezőasztal szinte féláron!
vagy:

2. 10% kedvezmény minden termékünkre

Ne szalassza el a lehetőséget, a vásár csak nálunk és csak korlátozott ideig érhető el!

Hogy miért adunk ilyen nagy értékű vásárlási utalványt?

Itt a nyár és szeretnénk mindenkinek felhőtlenné varázsolni kerti összejöveteleit az MRK Mira rozsdamentes kertibútorok termékeivel!

Mit kell tennie, ha meg szeretné vásárolni?

1. webáruházunkból megrendeli a kívánt termékeket, majd a megjegyzés rovatba beírja, hogy "MRK őszi vásár1 vagy MRK őszi vásár2!

2. telefonon felkeresi kollégánkat, akivel leegyezteti a részleteket. Akár személyesen is megtekintheti bemutatókertünkben!

A +36302194661-es telefonszámon leadhatja megrendelését Mezei Gábornál, az MRK-Mira rozsdamentes kertibútorok vezetőjénél!

Vásárlóink véleménye

"Nagyon meg vagyok elégedve az általam megvásárolt kertibútorokkal. Már egy éve vásároltam őket, és a leírtak szerint tényleg gondozásmentesek, nincs velük teendő. Nem szoktuk a kárpitokat sem elpakolni, bírják az UV sugárzást is. Máskor is a Mira rozsdamentes kertibútorokat választanám!"

F. Zoltán

Menedzser

"A várakozásaimnak megfeleően nagyon szépek és persze kényelmesek is. Én egy Mira Carina garnitúrát vásároltam, sohasem rakjuk el a teraszról, de semmi baja sincs. Csak ajánlani tudom!"

Kovács Ferenc

vállalkozó

"Régóta keresgéltem az interneten olyan kerti bútort, ami tényleg strapabíró. Egy műrattan kerti bútorban való csalódás vezetett rá, hogy olyan megoldást keressek, amit csak egyszer kell megvenni, és soha többé nincs vele gondom. Német weboldalakon találtam gyönyörű kerti bútorokat, de sajnos azok túlságosan drágák voltak. Aztán rátaláltam a Mira bútorokra, azon belül is nekem a Classica termékcsalád nyerte el a tetszésemet. A megvásárlása óta eltelt 2 év alatt számtalanszor megkérdezték a vendégeim, hogy hol szereztem be, mert nekik is nagyon tetszik. Büszkeség tölt el, ha ránézek, vagy amikor használjuk!"

N. Imola

könyvelő

Mik az előnyei az MRK  kertibútornak?


Különbőző stílusokból választhat, biztosan megtalálja az Önhöz legjobban illő kerti bútor szettet.


Teljesen gondozásmentes, ellenáll a legzordabb időjárásnak is


Rendkívül tartós, kint lehet hagyni egész évben a szabd ég alatt.20 év átrozsdásodás elleni garancia.


A megrendelt MRK termékeket mi magunk szállítjuk ki, így a gondos törődés megmarad a kiszállítás alatt is


Kertjének a dísze, éke lesz, amire mindig büszkén tekinthet

Vagy inkább ezt választja?


Minden évben átfesti fa kerti bútorát


Műrattan bútorát kicseréli 3-4 évente, mert tönkremegy


A faanyag a kertibútorában pár év alatt szétkorhad


Kerti összejövetelek alkalmával mindig takargatni kell az ismerősök elől


Minden ősszel el kell pakolni a garázsba


Egy futár hozza ki a megrendelt fa kerti bútort, ledobja a kapunál és Önnek saját kezűleg kell összeraknia

Az MRK  kerti bútorait választja? Kiábrándult a fa és a rattan, műrattan kerti bútor kínálatbaól és nem szeretné évente festegetni valamint minden ősszel elpakolni kertibútorát! Rendelje meg most az MRK nyári vásár keretében!