VÉLEMÉNYEK

"Nagyon meg vagyok elégedve az általam megvásárolt kertibútorokkal. Már egy éve vásároltam őket, és a leírtak szerint tényleg gondozásmentesek, nincs velük teendő. Nem szoktuk a kárpitokat sem elpakolni, bírják az UV sugárzást is. Máskor is a Mira rozsdamentes kertibútorokat választanám!"

F. Zoltán

Menedzser

"A várakozásaimnak megfeleően nagyon szépek és persze kényelmesek is. Én egy Mira Carina garnitúrát vásároltam, sohasem rakjuk el a teraszról, de semmi baja sincs. Csak ajánlani tudom!"

Kovács Ferenc

vállalkozó

"Régóta keresgéltem az interneten olyan kerti bútort, ami tényleg strapabíró. Egy műrattan kerti bútorban való csalódás vezetett rá, hogy olyan megoldást keressek, amit csak egyszer kell megvenni, és soha többé nincs vele gondom. Német weboldalakon találtam gyönyörű kerti bútorokat, de sajnos azok túlságosan drágák voltak. Aztán rátaláltam a Mira bútorokra, azon belül is nekem a Classica termékcsalád nyerte el a tetszésemet. A megvásárlása óta eltelt 2 év alatt számtalanszor megkérdezték a vendégeim, hogy hol szereztem be, mert nekik is nagyon tetszik. Büszkeség tölt el, ha ránézek, vagy amikor használjuk!"

N. Imola

könyvelő